Kepentingan Exit Rate Terhadap Laman Web

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Actually dah lama nak buat artikle mengenai Kepentingan Exit Rate Terhadap Laman Web ni.. Dari sehari ke sehari nak menaip last-last terus tertangguh berbulan-bulan.. Alhamdulillah hari ini diberi kekuatan untuk membuat artkle mengenai exit rate ni.. Ha first time dengar exit rate ? p/s Memandangkan belum ada ramai lagi kupas mari…

Air Mata Untuk Al-Quran

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Hari ini saya ingin berkongsi sedikit beberapa keping gambar yang insyallah boleh membuatkan kita tertanya sejenak didalam hati bila kali terakhir kita memahami isi kandungan al-quran. Gambar ini diambil daripada blog Maria. Tajuk post kali ini adalah Air Mata Untuk Al-Quran.

4 Langkah Mudah Guna Adwords Keyword Planner

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Hari ini saya saya membuat satu artikle mengenai 4 Langkah Mudah Guna Adwords Keyword Planner. Lama juga saya tidak berupdate blog ni kan.. Jadi hari ni saya akan update satu tutorial yang mungkin akan membantu anda didalam proses pemilihan tajuk artikel blog post anda dengan betul dan artikle itu mendapat kedudukan…

Test How Strong Is Your Website using Website Grader

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai How Strong Is Your Website? by Website Grader. Actually saya ketahui website ini daripada seorang blogger Lea Azleeya dimana beliau post artikle ini di blog beliau.. Jadi saya pun perhati macam menarikkan apasalahnya untuk kita cuba apa sebenarnya yang di test oleh website grader…

Tips Kurangkan Bounce Rate Untuk Blogspot

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera, Hari ini saya ingin berkongsi sedikit mengenai Tips Kurangkan Bounce Rate Untuk Blogspot. Sebelum saya mengulas lebih lanjut mengenai teknik ini, terlebih dahulu mari kita ketahui apakah itu bounce rate ? Mari lihat infographic yang telah saya sediakan ini. Ia membawa maksud, pelawat yang singgah blog tu hanya datang ke page…

Top